„Minden benned van. Tudjad ezt: te vagy a kert és a kertész egyszerre.” (Márai Sándor)

Coachként fő küldetésemnek azt tartom, hogy támogassam a hozzám fordulókat képességeik kibontakoztatásában, erőforrásaik tudatos használatában illetve abban, hogy tisztább képet kapjanak saját értékeik és aktuális élethelyzetük vonatkozásában. Célom, hogy segítséget nyújtsak azon gondolkodási és viselkedési formák átformálásában, melyek megváltoztatásával jelentős javulás érhető el az egyén magánéleti vagy munkahelyi életminősége területén.

Egészen fiatal koromtól kezdve érdekelt az emberi lélek összetettsége és működése, illetve mindig késztetést éreztem arra, hogy ezen az érzékeny és láthatatlan, ugyanakkor mindent mozgató mezsgyén segítséget nyújtsak az éppen támogatásra szorulók számára. Kezdetben csupán családom, baráti társaságom és hozzám közelálló emberek kerestek meg problémáikkal, idővel egyre többen közeledtek hozzám különböző jellegű és témájú nehézségeik megoldása érdekében. A sikerek és a pozitív visszajelzések arra ösztönöztek, hogy bővítsem ezirányú tevékenységem körét, hogy minél több embernek nyújthassak segítséget. Ennek érdekében a már meglévő készségeimhez, több éves önismereti és önfejlesztési gyakorlatomhoz, olvasmányaimhoz, illetve élettapasztalatomhoz további eszközöket és módszertanokat sajátítottam el, melynek során akkreditált life és business coach képesítést szereztem.

Eredeti szakmámat tekintve közgazdász vagyok. A Budapesti Corvinus Egyetemi éveimből egy évet a bécsi közgazdasági egyetemen (Wirtschaftsuniversität Wien) töltöttem ERASMUS-os hallgatóként. Ennek köszönhetően többféle nemzet gondolkodásmódját volt lehetőségem megismerni és multikultúrális közegben tapasztalatokat szerezni. Pályafutásom első éveiben multinacionális szektorban tevékenykedtem, majd a non-profit szférában helyezkedtem el. Voltam beosztott és vezető; kis szervezetben és nagy nemzetközi vállalatnál is, így több típusú szervezeti struktúrára és kultúrára volt lehetőségem rálátni és azokat aktívan alakítani. Kisgyerekes anyukaként pedig időmenedzsment és feladat-, életszervezés területeken van lehetőségem hatékony tapasztalatokat szerezni nap, mint nap.

Személyiségemet tekintve határozott, céltudatos, vidám, barátságos és nyitott vagyok, befogadó az új információkra, a problémákat lehetőségként kezelem.

Ne feledje, ha úgy érzi segítségre van szüksége, már megtett egy nagyon fontos lépést - felismerte, hogy van valami, amin változtatni szeretne, és ez ügyben jó helyen jár!